X

Μεϊμαράκης: Τσίπρας και Καμμένος απέδειξαν ξανά πόσο πολύ εξαπάτησαν τους Έλληνες

Για «αριστερή αναλγησία» κάνει λόγο ο Πρόεδρος της ΝΔ, αναφορικά με τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο.

Ant1news

Πυκνά πυρά προς την Κυβέρνηση και προσωπικά τους κ. Καμμένο και Τσίπρα εξαπολύει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, που κατατέθηκε την νύχτα, κατηγορώντας τους ότι εξαπάτησαν τους πολίτες προεκλογικά.

«Τελικά, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, τρεις η ώρα τα ξημερώματα, η κυβέρνηση, αφού συμφώνησε και στη μετάφραση του νομοσχεδίου με τους δανειστές, κατέθεσε το Νομοσχέδιο με την προβληματική διαδικασία του κατεπείγοντος», αναφέρει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τονίζοντας ότι «ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος, η κυβέρνηση ολόκληρη, απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο πολύ εξαπάτησε τον Έλληνα πολίτη για να υφαρπάξει την ψήφο του».

«Γιατί δυστυχώς, από σήμερα», προσθέτει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, «χιλιάδες συμπολίτες μας κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη κατοικία, με πλειστηριασμό». Όπως σημειώνει ο κ. Μεϊμαράκης «με το ίδιο νομοσχέδιο επιβάλλονται, με έμπνευση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, νέοι φόροι και απειλούνται χιλιάδες θέσεις εργασίας», αναφερόμενος προφανώς στα ισοδύναμα για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση, που έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους θιγόμενους.

«Και ταυτόχρονα» συμπληρώνει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, «για τρίτη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, αλλάζουν τη ρύθμιση που οι ίδιοι έφεραν, τη ρύθμιση των 100 δόσεων, πετώντας έξω από αυτήν οποιοδήποτε καλοπροαίρετα τους πίστεψε και πληρώνει τις δόσεις του».

«Αριστερή ανακολουθία; Αριστερή ανευθυνότητα; Αριστερή όμως αναλγησία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.