X

Το Ποτάμι: 16% αύξηση για τον λαϊκισμό και την ανικανότητα του κ. Σπίρτζη

«Ο κ. Σπίρτζης στέλνει το λογαριασμό σε αυτούς που κινούνται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του.

Ant1news

Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη, εξαπολύει το Ποτάμι, με αφορμή την αύξηση της τιμής των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του Ποταμιού αναφέρονται τα εξής:

«Ο κ. Σπίρτζης, έμπιστος και μεγαλοστέλεχος πλέον της παρέας του Μαξίμου, αποφάσισε την αύξηση της τιμής των εισιτηρίων κατά 16% τη στιγμή μάλιστα που οι τιμές των καυσίμων έχουν μειωθεί σημαντικά.

Πρόκειται για τον ίδιο υπουργό που, υπερασπιζόμενος τον λαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τις ημέρες του δημοψηφίσματος, αποφάσισε τις δωρεάν μετακινήσεις με απώλεια εσόδων € 9.5 εκ. αφού το τζάμπα ίσχυε ακόμη και για τους τουρίστες. Και τώρα, αντί να πληρωθούν οι οφειλές των υπουργείων που φθάνουν τα 20,5 εκατομμύρια και να αντιμετωπιστεί η εισιτηριοδιαφυγή, ο κ. Σπίρτζης στέλνει το λογαριασμό σε αυτούς που κινούνται με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Πόσο ακόμα θα πληρώσουμε τον λαϊκισμό, την ασχετοσύνη και την ανικανότητά τους;»