X

Γεωργιάδης: Δεν θέλω να κάνω συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Με εμένα αρχηγό στη ΝΔ δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκυβέρνησης Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ σε οποιοδήποτε σχήμα».

Ant1news


Την αισιοδοξία του ότι θα είναι στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΔ, εξέφρασε, από τον Αγρίνιο, ο 'Αδωνις Γεωργιάδης.  Παράλληλα, απέκλεισε το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Σχετικά με το κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, είπε χαρακτηριστικά ότι «μπορεί να είπαμε μια κουβέντα παραπάνω, ωστόσο πάντα ήταν στα όρια της ευπρέπειας». 

Αναφερόμενος στον συνυποψήφιό του Απόστολο Τζιτζικώστα σημείωσε: «Είχε καταθέσει την κομματική του ταυτότητα για να κατέβει περιφερειάρχης, την ξαναπήρε για να κατέβει υποψήφιος και πρόσφατα δήλωσε πως εάν δεν εκλεγεί θα επιστρέψει στα καθήκοντά του στην Περιφέρεια, άρα θα ξανακαταθέσει την κομματική του ταυτότητα. Αυτό βέβαια δεν προοιωνίζει διάσπαση, απλά ότι θα επιστρέψει στα καθήκοντά του» και πρόσθεσε ότι «οι άλλοι τρεις θα είμαστε στη Βουλή και θα συνεργαζόμαστε». 

Ως προς τα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης, ο 'Αδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα έχει μπροστά της ένα βουνό και γι' αυτό υπάρχουν τα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης». 

Ταυτοχρόνως, επανέλαβε, ότι «με εμένα αρχηγό στη ΝΔ δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκυβέρνησης Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ σε οποιοδήποτε σχήμα». 

«Εγώ θέλω να είμαι καθαρός με τους πολίτες. Δεν θέλω να κάνω συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζω ότι ο κ. Μεϊμαράκης ήταν υπέρ της συγκυβερνήσεως και προεκλογικά», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.