X

Μήνυση και αγωγή Μεϊμαράκη κατά της εταιρείας

Οπως είπε θα σκεφτεί αν θα κάνει το ίδιο εναντίον του Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Ant1news

Μήνυση και αγωγή για προσωπική ηθική βλάβη κατά της εταιρείας που είχε αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ θα καταθέσει η Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους ο κ. Μεϊμαράκης είπε επίσης ότι θα σκεφτεί αν θα κάνει το ίδιο και εναντίον του προέδρου της ΚΕΦΕ και γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκου, του διευθυντή της ΝΔ Δημήτρη Τσιμάρα και του διευθυντή πληροφορικής του κόμματος Νίκου Πέτσα.

Ο κ. Μεϊμαράκης σε δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες δήλωσε διατεθειμένος να παραδώσει την καρέκλα του μεταβατικού προέδρου του κόμματος και τόνισε οτι όλοι οι υποψήφιοι γνώριζαν τη συγκεκριμένη εταιρία, διότι οι αντιπρόσωποι όλων των υποψηφίων μετέχουν στην ΚΕΦΕ. "Βρίσκω πολύ υποκριτικό το να δείχνουν ότι δεν γνώριζαν και να ζητούν την παραίτησή μου ενώ δεν έχω καμία ανάμειξη με το τεχνικό ζήτημα" συμπλήρωσε. 

Σε ο,τι αφορά τον Ανδρέα Παπαμιμίκο ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι «από την ημέρα των εκλογών ξέρετε ότι δεν του έχω εμπιστοσύνη» αλλά είπε ότι δεν ζητάει την παραίτησή του. «Ο κ. Παπαμιμίκος και οι υπόλοιποι είναι άνθρωποι που ορίστηκαν από τον κ. Σαμαρά. Εγώ δεν τους όρισα, δεν τους ψήφισα, δεν τους πείραξα. Κατά συνέπεια, μην εκπλήσσονται όλοι όσοι στήριζαν εκείνη την περίοδο και τους ψήφισαν» είπε χαρακτηριστικά.