X

Κυριάκος: ζητώ εκλογές το συντομότερο

Τι αναφέρει στην απο δεκαημέρου επιστολή του στον Μεϊμαράκη, με την οποία τον καθιστούσε πολιτκώς υπεύθυνο για τυχόν «φιάσκο» στις εκλογές.

Ant1news

Επιστολή την οποία είχε στείλει από τις 11 Νοεμβρίου στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στην οποία του επεσήμαινε μια σειρά δυσλειτουργιών και τον καθιστούσε πολιτικώς υπεύθυνο για τυχόν φιάσκο στην εκλογική διαδικασία, έδωσε στην δημοσιότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συντηρώντας το «εμφυλιο-πολεμικό» κλίμα στην Νέα Δημοκρατία.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του κόμματος, παραιτήθηκε από την θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, όπως «ζήτησε» νωρίτερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος εξεδήλωσε πρόθεση να αφήσει την θέση του μεταβατικού Προέδρου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι «ακούγοντας τις δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη, ειλικρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω αν παραιτήθηκε ή όχι, αν η Νέα Δημοκρατία έχει μεταβατικό Πρόεδρο ή όχι» και σημείωσε ότι ο ίδιος «δεν εξαρτά την κίνηση του αυτή από το τι θα πράξουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι».    

Ταυτόχρονα, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από την ΚΕΦΕ «παρά τις προφανείς αδυναμίες της», να ορίσει το δυνατόν συντομότερα την διεξαγωγή των εκλογών.

Η επιστολή του Κυριάκου στον Μεϊμαράκη