X

Γεννηματά: Ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στη λογική του ξεπουλήματος των τραπεζών

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο του ΤΧΣ.

Ant1news

«Από τις ιδεοληψίες για εθνικοποίηση των τραπεζών, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας πέρασαν στη λογική του ξεπουλήματος των τραπεζών», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησε σήμερα με τον πρόεδρο και τη Διοίκηση του ΤΧΣ, Γεώργιο Μιχελή.

Αφορμή και θέμα συζήτησης της συνάντησης ήταν η διαδικασία ανακεφαλοποίησης των Ελληνικών Τραπεζών.

Φανερά ενοχλημένη η Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σημείωσε πως «οι ξένοι επενδυτές αυτοί που ο κ. Τσίπρας αποκαλούσε «κερδοσκόπους», πήραν αντί «πινακίου φακής» τις Ελληνικές Τράπεζες ενώ σχολιάζοντας το γεγονός συμπλήρωσε πως «η Κυβέρνηση, παραδόθηκε γι άλλη μια φορά στην τρόικα που έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για τους όρους και τη διαδικασία, τα οποία υιοθέτησε η κυβέρνηση προκείμενου στο και πέντε να σώσει τις καταθέσεις των πολιτών».

Τέλος, τόνισε πως «προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν και ευθύνες που πρέπει να διερευνηθούν και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα αναλάβει πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή».