X

Τζιτζικώστας: Πολιτικά ύποπτη η κίνηση Τσίπρα

«Ψάχνει συνενόχους για να υλοποιήσει τα μέτρα που εισηγήθηκε», τονίζει ο Απόστολος Τζιτζικώστας αναφερόμενος στο επικείμενο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.

Ant1news


"Πολιτικά ύποπτη και προσχηματική" χαρακτηρίζει ο Απόστολος Τζιτζικώστας την κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών. 

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ τονίζει πως «η ανικανότητα και η ανευθυνότητα της κυβέρνησης να υλοποιήσει τα μέτρα που η ίδια εισηγήθηκε και η ίδια διαπραγματεύτηκε, την οδηγεί στο να ψάχνει σήμερα συνενόχους» και επισημαίνει πως «πρέπει να υπάρξει επισήμως πρόσκληση προς τους Πολιτικούς Αρχηγούς και πάνω από όλα οριστικοποίηση των θεμάτων προς συζήτηση». 

Παράλληλα, ζητά τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, πριν από το Πολιτικό Συμβούλιο Αρχηγών, παρουσία των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία του κόμματος, προκειμένου να ληφθούν οι αποφάσεις. 

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας επαναφέρει, τέλος, το αίτημά του για συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων, ώστε, όπως λέει, να σταλεί «ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας προς κάθε κατεύθυνση».