X

Πλακιωτάκης: Αντιμέτωπη με τα δικά της αδιέξοδα η κυβέρνηση

Η Κυβέρνηση αναζητά σωσίβιο σωτηρίας, τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης, σημειώνοντας ότι η ΝΔ "δεν συμμετέχει σε επικοινωνιακά τεχνάσματα".

Ant1news

«Προσήλθαμε με θεσμική συνέπεια αλλά και σοβαρές επιφυλάξεις για τις προθέσεις της κυβέρνησης», τόνισε ο υπηρεσιακός Πρόεδρος της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου. 

«Ήρθαμε για να ακούσουμε», , είπε, τονίζοντας μάλιστα ότι «η Κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με τα δικά της αδιέξοδα. Η Κυβέρνηση αναζητά σωσίβιο σωτηρίας», όπως τόνισε.

«Δεν θα συμμετάσχουμε σε επικοινωνιακά τεχνάσματα», υπογράμμισε ο υπηρεσιακός Πρόεδρος της ΝΔ, σημειώνοντας ότι «η Βουλή είναι ο μοναδικός χώρος όπου συζητούνται όλα».

Απαντώντας σχετική ερώτηση είπε ότι η αλλαγή του εκλογικού νόμου δεν είναι θέμα πρώτης προτεραιότητας, ενώ για το Προσφυγικό καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση για την αύξηση των μεταναστευτικών ροών.

Ο Γιάννη Πλακιωτάκης διέψευσε πληροφορίες ότι μίλησε με κάποιον από τους υποψηφίους προέδρους της ΝΔ, δηλώνοντας ότι είχε συνομιλία μόνο με τους συνεργάτες του που ήταν μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί.