X

Πλακιωτάκης για Τσίπρα: Ο βασιλιάς είναι γυμνός

Τι απαντά στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ποια είναι η γνώμη που αποκόμισε μετά το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.

Ant1news

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» είπε ο Γ. Πλακιωτάκης σχολιάζοντας τη γνώμη που αποκόμισε από την ενημέρωση από τον Πρωθυπουργό.

Απαντώντας στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, ο υπηρεσιακός Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι το κόμμα «εκπλήρωσε το θεσμικό του ρόλο και εγώ ως Πρόεδρος συμμετείχα στο συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών».

Επεσήμανε, μάλιστα την ύψιστη σημασία της διαδικασία αυτής στην οποία «η Νέα Δημοκρατία διατύπωσε με σαφήνεια – και εγώ προσωπικά – και τις θέσεις μας και τις απόψεις μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώνοντας, ο Γιάννης Πλακιωτάκης εξέφρασε την ανησυχία του για την πορεία του προσφυγικού, του Ασφαλιστικού και της Συνταγματικής αναθεώρησης λέγοντας πως «είχα τη δυνατότητα να στηλιτεύσω και τις θέσεις και βεβαίως τις απόψεις και τις αστοχίες του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησής του και εξέφρασα την ανησυχία μου για την πορεία εξέλιξης των συγκεκριμένων ζητημάτων».