X

Νέα κόντρα Μεϊμάρακη με Παπαμιμίκο

Τι ζήτησε, εγγράφως, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας. Τι απάντησε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ant1news


Μιάμιση ώρα πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο εκπρόσωπος του Β. Μεϊμαρακη Θ. Αμπατζόγλου, έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή που απέστειλε στον γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο θέτοντας δυο ζητήματα.

Πρώτον, ποιος είναι ο λόγος καθυστέρησης για την κατάθεση μήνυσης και αγωγής της ΝΔ κατά της έκπτωτης εταιρείας INFOSOLUTIONS και δεύτερον, σε τι ακριβώς έγκειται το δηλωθέν κώλυμα του γραμματέα του κόμματος από τις εργασίες της ΚΕΦΕ στις οποίες οφείλει να προεδρεύσει βάσει του καταστατικού.

Με επιστολή απάντησε και ο γραμματέας της ΝΔ. Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος αναφέρει πως η επιστολή που έλαβε ήταν χωρίς ημερομηνία και υπογραφή και δόθηκε στη δημοσιότητα πριν την λάβει ο ίδιος.

Για το πρώτο ζήτημα, απαντά πως αρμόδιος είναι ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος έχει δώσει σχετικές εντολές στη νομική υπηρεσία του κόμματος - και για το δεύτερο θέμα, ότι ο κ. Πλακιωτάκης έχει ζητήσει και έχει λάβει σχετική γνωμοδότηση από τη νομική υπηρεσία.

Η πλευρά Μεϊμαράκη θεώρει ότι δεν καλύφθηκε από την απάντηση που έλαβε από τον Ανδρέα Παπαμιμίκο στα ζητήματα που έθεσε με επιστολή του προς τον γραμματέα της ΝΔ ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου. Έτσι ο εκπρόσωπος του κ. Μεϊμαράκη δεν πήρε μέρος στην συνεδρίαση της ΚΕΦΕ.