X

Μήνυμα Άδωνι: Ο Τσίπρας είναι ο εχθρός, αφήστε την εσωστρέφεια

Εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για το προσφυγικό, ενώ άσκησε σκληρή κριτική για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Τι είπε για τις εσωκομματικές εκλογές.

Ant1news

Του  Γιώργου Παπακωνσταντίνου

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής για το προσφυγικό εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας ταυτόχρονα αιχμηρές αναφορές για τα τεκταινόμενα στο εσωκομματικό πεδίο, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha. 

"Ο κ. Τσίπρας κατάφερε η Ελλάδα να μην πάρει απολύτως τίποτα στη σύνοδο για το προσφυγικό" ήταν το φαρμακερό βέλος προς τον πρωθυπουργό από τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος πρόσθεσε με άκρως επικριτικό ύφος: "Ανάμεσα στα 3 δις που θα πάρει η Τουρκία υπάρχουν και μερικές δεκάδες ελληνικά εκατομμύρια." 

Άσκησε μάλιστα σκληρή κριτική για την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών: "Ο κ. Τσίπρας να μας πει γιατί οι ξένοι αγόρασαν όλες τις ελληνικές τράπεζες με έξι δις".

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι: "το μόνο καλό που αφήνει πίσω της αυτή η κυβέρνηση είναι ότι θα τελειώσει το παραμύθι" σημειώνοντας όμως με έμφαση τις συνέπειες που θα έχει η αναιμική αντιπολίτευση: "Αν συνεχίσει η Ν.Δ. να είναι έτσι θα κυβερνά ο Τσίπρας ανενόχλητος", και υπογράμμισε: Ο Τσίπρας είναι ο εχθρός, αφήστε την εσωστρέφεια". 

Επανέλαβε μάλιστα τη θέση του ότι είναι ο μόνος που μπορεί να ασκήσει σκληρή αντιπολίτευση στον πρωθυπουργό λέγοντας χαρακτηριστικά: "εάν δεν εκλεγώ αρχηγός της Ν.Δ. δεν θα γίνει αυτή η φασαρία".

Αναφερόμενος στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο μεταβατικός αρχηγός της ΝΔ και τις επαφές του με τους πρώην προέδρους του κόμματος σημείωσε χαρακτηριστικά: "Ο κ. Πλακιωτάκης μιλά με όποιον θέλει". 

Για το φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών αλλά και τις αντιδράσεις που εγείρονται σχετικά με την αντιμετώπιση της εταιρείας που είχε αναλάβει τη διεξαγωγή τους αλλά και τις ευθύνες του γραμματέα του κόμματος είπε χαρακτηριστικά: "Το μείζον θέμα στην Ελλάδα είναι ο ρόλος του κ. Παπαμιμίκου και η Infosolution;" ενώ  δήλωσε άγνοια για την ύπαρξη της επιτροπής που θα βγάλει πόρισμα για τα οικονομικά του κόμματος.