X

ΠΑΣΟΚ: Υβριστική και αήθης η στάση του κ. Τσίπρα

Σφοδρή επίθεση από τον γραμματέα της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ, Στέφανο Ξεκαλάκη. «Ο κ. Τσίπρα γλείφει εκεί όπου έφτυνε επί 5 χρόνια», σημειώνει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ant1news

Έντονη ήταν η αντίδραση του γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Στέφανου Ξεκαλάκη, στην αναφορά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα.

«Η υβριστική, αήθης στάση και το μένος του κ. Τσίπρα εναντίον του ΠΑΣΟΚ, των μελών του και των εκατομμυρίων ψηφοφόρων που το στήριξαν από την αρχή της ιστορικής του διαδρομής, δεν εκπλήσσει όσους τον γνωρίσαμε στα φοιτητικά μας χρόνια στο Πολυτεχνείο. Σε όλη τη συνδικαλιστική φοιτητική του διαδρομή υπήρξε μόνιμος υβριστής του Ανδρέα Παπανδρέου, του ΠΑΣΟΚ, των κυβερνήσεών του και όλων όσων εκπροσωπούσαν το Κίνημα στο μαζικό χώρο», ανέφερε ο κ. Ξεκαλάκης.

«Το οξύμωρο είναι ότι σήμερα, για λόγους καιροσκοπισμού, τυχοδιωκτισμού και εξουσιολαγνείας συμπλέει και συνεργάζεται με αυτούς που εκπροσωπούν τη χειρότερη έκφανση της πολιτικής, τα πάλαι ποτέ μέλη του στελεχιακού δυναμικού του Κινήματος που, όντας μόνιμοι εραστές της εξουσίας, αποχώρησαν απ’ αυτό αναζητώντας καρέκλες και αξιώματα», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Το δυστύχημα για τους Έλληνες και την Πατρίδα είναι ότι οι εμμονές του παρελθόντος εξακολουθούν να τον κυριεύουν και να θολώνουν τη στάση του, ακόμα και σήμερα, που βρίσκεται στο πηδάλιο της χώρας.

Μόνο που σήμερα κ. Τσίπρα δεν είστε ακόμα στα αμφιθέατρα και τις σχολές. Από τη θέση που βρίσκεστε επηρεάζετε τη ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων».

 

 «Ο κ. Τσίπρας γλείφει εκεί όπου έφτυνε επί πέντε χρόνια – Εμείς, ως αντιπολίτευση, δεν θα κάνουμε ό,τι έκανε ο κ. Τσίπρας», υποστήριξε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «BHMA FM».