X

Κώδωνας Κινδύνου από Γεννηματά για το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι οδήγησε τη χώρα ξανά στην ύφεση. Έπλεξε το εγκώμιο του Δημάρχου Συκεών.

Ant1news

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία στο Δήμο Συκεών αλλά και το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Η ίδια δήλωσε συγκινημένη και υπερήφανη που βρέθηκε ξανά στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και έδωσε τα συγχαρητήριά της στον Δήμαρχο, Σίμο Δανιηλίδη, τον οποίο χαρακτήρισε αποτελεσματικό, άνθρωπο με άποψη, με σχέδιο, που δίνει λύσεις στο δήμο του και ανοίγει δρόμους για την αυτοδιοίκηση.

«Αυτό το κέντρο μπορεί να καταρτίσει, μπορεί να ενσωματώσει κοινωνικά τα παιδιά με αναπηρία και μπορεί να τα βοηθήσει και στην αυτόνομη διαβίωση. Αυτός είναι ο δρόμος, αυτές είναι οι αρχές μας, αυτές είναι οι αξίες, που υπηρετούμε στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, αυτό είναι το κοινωνικό το ανθρώπινο πρόσωπο της πολιτικής», είπε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά.

Όσον αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου, υποστηρίζοντας ότι εάν αυτό το «διαμάντι για τη βόρεια Ελλάδα» καταρρεύσει, ο μόνος που θα έχει όφελος θα είναι τα ιδιωτικά συμφέροντα.

«Αυτό που διεκδικούμε και είμαστε εδώ, δίπλα στον Πρόεδρο και στους εργαζόμενους, είναι η ισότιμη χρηματοδότηση του Παπαγεωργίου. Δεν είναι δυνατό να μη χρηματοδοτείται για το 2015 καθόλου το νοσοκομείο αυτό, όταν μάλιστα καλύπτει τόσο μεγάλες ανάγκες», είπε η κα Γεννηματά και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να υπάρξει φροντίδα και ρύθμιση και για το ζήτημα του προσωπικού.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε εκ νέου την κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι οδήγησε τη χώρα ξανά στην ύφεση, στην ανεργία και σε ένα Μνημόνιο που είναι σκληρότερο από όλα τα προηγούμενα.