X

Μήνυμα ενότητας από τον Αντώνη Σαμαρά

Ο πρώην Πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ψήφισε για τις εσωκομματικές εκλογές, μαζί με την σύζυγο του Γεωργία.

Ant1news

Μήνυμα ενότητας  για την επόμενη ημέρα στην Νέα Δημοκρατία έστειλε ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος και πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, λίγη ώρα αφότου ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου.

Ο κ. Σαμαράς χωρίς να φορά γραβάτα και συνοδευόμενος από την σύζυγο του Γεωργία, έφθασε στο εκλογικό κέντρο στην Κηφισιά όπου τον υποδέχθηκαν με φιλοφρονήσεις οι οπαδοί του κόμματος που περίμεναν για να ψηφίσουν.

Πρώτη ψήφισε η σύζυγος του και αμέσως μετά μπήκε στο παραβάν ο Αντώνης Σαμαράς.

Στην σύντομη δήλωση του, αφού έριξε τον φάκελο με το ψηφοδέλτιο στην κάλπη ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος έστειλε διπλό μήνυμα για ενότητα στην ΝΔ και για την ανάγκη ανακατάληψης της εξουσίας από το κόμμα. 

 

«Η ενότητα είναι η δύναμη μας και είναι η μεγάλη προϋπόθεση η ενότητα για να μπει ένα τέλος σε αυτήν την αδίστακτη και ανίκανη κυβέρνηση», είπε ο κ. Σαμαράς.

Ο πρώην Πρωθυπουργός απέφυγε παντως να αποκαλύψει τον «εκλεκτό» που …σταύρωσε, αλλά και να απαντήσει σε ερωτήματα των δημοσιογράφων για το αν θα είναι «παρών» στην επόμενη ημέρα για την Νέα Δημοκρατία.