X

Τραγάκης (ΚΕΦΕ): εξετάζουμε παράταση μιας ώρας για τις εκλογές

Τι δήλωσε ο επικεφαλής της Εφορευτικής Επιτροπής για την διαδικασία και την μεγάλη συμμετοχή πολιτών στην ανάδειξη του νέου Προέδρου της ΝΔ.

Ant1news

Περίπου 200.000 πολίτες είχαν λάβει μέρος στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας μέχρι τις 14:00, όπως είπε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής Γιάννης Τραγάκης.

Όπως δήλωσε ο κ. Τραγάκης "θα ήθελα να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, όσους ήρθαν μαζικά και συγκινητικά σήμερα, να τιμήσουν την Δημοκρατία και να ασκήσουν τα καθήκοντα τους, εκλέγοντας αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας".

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της ΚΕΦΕ, "επειδή είναι μεγάλος ο αριθμός των ψηφισάντων και ταλαιπωρούνται, θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη γι΄ αυτό, μελετάμε να δοθεί παράταση μιας ωρας".

Οι πληροφορίες επιμένουν ότι είναι σχεδόν δεδομένη η παράταση κι ότι οι κάλπες θα κλείσουν αντί για τις 19:00 στις 20:00, με ορισμένους να κρατούν επιφυλάξεις, αναλόγως της προσέλευσης εκλογέων τις μεσημβρινές ώρες, κατά τις οποίες παρατηρείται συνήθως μεγαλύτερη κίνηση, να υπάρξει επιπλέον χρόνος και οι κάλπες να κλείσουν ακόμη και στις 21:00.

Σύμφωνα με τον κ. Τραγάκη, τα μόνα έγκυρα αποτελέσματα είναι αυτά που μας στέλνουν οι κατά τόπους εφορευτικές επιτροπές, προσδιορίζοντας για αργά το βράδυ την ανακοίνωση των τελικών εκτιμήσεων για τα αποτελέσματα του α΄ γύρου των εκλογών για τον νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας,