X

Αθρόα η προσέλευση των ψηφοφόρων της ΝΔ (φωτό-βίντεο)

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των ψηφοφόρων της ΝΔ στην εκλογική διαδικασία. Τεράστiες ουρές στα εκλογικά κέντρα.

Ant1news

Μαζικά - και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία - ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Νέας Δημοκρατίας οι ψηφοφόροι του κόμματος, που από νωρίς το πρωί σχημάτισαν ουρές μέσα αλλά και έξω από τα εκλογικά κέντρα που στήθηκαν ανά την Ελλάδα για την ανάδειξη νέου προέδρου στη ΝΔ.

Η μεγάλη προσέλευση των φίλων της Νέας Δημοκρατίας και οι ουρές εκατοντάδων μέτρων που σχηματίζονται σε πολλά εκλογικά κέντρα ανά την επικράτεια, οδήγησε την ΚΕΦΕ στην απόφαση να παρατείνει την εκλογική διαδικασία έως τις 20:00, όταν και θα κλείσουν τελικά οι κάλπες.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας προσήλθαν στα εκλογικά τμήματά τους, προκαλώντας ικανοποίηση στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Άκρως ικανοποιημένα για την απόδοση της προσπάθειας κινητοποίησης των ψηφοφόρων του κόμματος, είναι και τα επιτελεία των τεσσάρων υποψηφίων, οι οποίοι όχι μόνο ευχαρίστησαν τον κόσμο αλλά ζήτησαν και συγνώμη, καθώς σε πολλές περιοχές υπήρξαν ουρές και ταλαιπωρία.

 

Την αθρόα συμμετοχή του κόσμου στη εκλογική διαδικασία «περιέγραψε» μέσα από φωτογραφίες στο Twitter ο Γιώργος Κουμουτσάκος:

Και ο Βασίλης Κικίλιας δήλωσε ενθουσιασμένος με την ανταπόκριση του κόσμου, αναρτώντας φωτογραφίες από τις ουρές στο Δημαρχείο Γλυφάδας:

Δείτε μέσα από φωτογραφίες την εντυπωσιακή συμμετοχή του κόσμου στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας: