X

Τραγάκης: Συγγνώμη από όσους δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν

Σε 400.000 ανήλθαν οι Νεοδημοκράτες που προσήλθαν στις κάλπες. Τι δήλωσε ο προεδρεύων της ΚΕΦΕ για την εκλογική διαδικασία.

Ant1news

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους περίπου 400.000 Νεοδημοκράτες που προσήλθαν στις κάλπες για να αναδείξουν το νέο πρόεδρο της ΝΔ απηύθυνε ο προεδρεύων της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους.

Παράλληλα, ο κ. Τραγάκης ζήτησε και μία συγγνώμη από ορισμένους που δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν, καθώς η προσέλευση ήταν μεγάλη ακόμη και λίγα λεπτά πριν κλείσουν οι κάλπες, μετά την παράταση της μίας ώρας που δόθηκε.

Τέλος ο κ. Τραγάκης εκτίμησε ότι σύντομα θα υπάρχει εικόνα για την έκβαση της εκλογικής διαδικασίας, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η ηλεκτρονική διασταύρωση των στοιχείων που έχει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Ισχυρό προβάδισμα στην κούρσα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, έχει αποκτήσει -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις- ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ σε «θρίλερ» εξελίσσεται η μονομαχία Μητσοτάκη-Τζιτζικώστα για το ποιος θα είναι ο αντίπαλός του Μεϊμαράκη στο β’ γύρο, μιας και όλα δείχνουν πως δε θα αναδειχθεί αρχηγός από τη σημερινή ψηφοφορία.