X

Άδωνις: Στηρίζω Κυριάκο Μητσοτάκη για τον β΄ γύρο

Για ποιούς λόγους είπε ότι κατέληξε σε αυτήν την απόφαση. Τι είπε για τον αγώνα του στον πρώτο γύρο και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ant1news

Τη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ. εξέφρασε ο Αδωνις Γεωργιάδης, σε επίσημη δήλωση του μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου.

Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι οι πολίτες δεν καθοδηγούνται, αλλά ο ίδιος θα στηρίξει στην κάλπη τον κ. Μητσοτάκη γιατί θεωρεί ότι έχει έρθει η ώρα για την ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας.

Από εκεί και πέρα, ο Άδωνις Γεωργιάδηςδήλωσε περήφανος για τον αγώνα που έδωσε μαζί με τους συνεργάτες του στη κούρσα της διαδοχής.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του από το μηδέν και χωρίς μηχανισμούς, μόνο με την δύναμη των ιδεών, κατέγραψαν ένα διψήφιο ποσοστό.

Στην συνέχεια συνεχάρη τους συνυποψηφίους του, καθώς όπως είπε όλοι έδωσαν ένα κόσμιο αγώνα. Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε με θερμά λόγια και για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον οποίο και συνεχάρη για την πρώτη θέση που κατέλαβε στον πρώτο γύρο των εκλογών.

Ωστόσο, όπως είπε ο ίδιος στην δεύτερο γύρο των εκλογών θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος όπως είπε, κατάφερε επάξια να κατακτήσει τη δεύτερη θέση.

Τόνισε πως με τον Κυριάκο Μητσοτάκη «μπορούμε να συναντηθούμε και να συνεργαστούμε», ξεκαθάρισε πάντως ότι αυτή η επιλογή δεν δεσμεύει κανένα, παρά μόνο τον ίδιο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη δημόσια στήριξη, όπως είπε, που του παρέχει ενόψει του δευτέρου γύρου. «Προερχόμαστε από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες αλλά μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για να ξανακάνουμε τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη.  Για να κερδίσει και πάλι η κεντροδεξιά τη μάχη των ιδεών.Η ενότητα έχει εξασφαλιστεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.