X

Το Ποτάμι: Πανηγυρίζουν για την εξουσία τους

Κάνει λόγο για "χαλαρή διαπραγμάτευση που οδήγησε σε τρίτο μνημόνιο και capital controls" και για "ελπίδα που έγινε εφιάλτης".

Ant1news

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε το Ποτάμι εναντίον της κυβέρνησης. Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή το κόμμα απευθύνεται στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «στα σημαντικά του 2015 ο Πρωθυπουργός συμπεριέλαβε τις εκλογές που κέρδισε, του διέφυγε όμως ότι ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές για τους Έλληνες».

Για "ελπίδα που έγινε εφιάλτης" κάνει λόγο Το Ποτάμι ενώ επισημαίνει πως «οι υποσχέσεις αποδείχτηκαν επιταγές χωρίς αντίκρυσμα, η χαλαρή τους διαπραγμάτευση οδήγησε σε τρίτο μνημόνιο και capital controls, η ύφεση συνεχίζεται, τα λουκέτα αυξήθηκαν, οι ουρές των ανέργων μεγάλωσαν».

Όπως τονίζει Το Ποτάμι ο Πρωθυπουργός αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως δεν έχει κανένα σχέδιο για τη χώρα. Στον προγραμματισμό του για το 2016 δεν υπάρχει πουθενά πώς θα παραχθεί νέος πλούτος στη χώρα, πώς θα ανοίξουν δουλειές, πώς θα αλλάξει το κράτος» ενώ συμπληρώνει πως «δίχως αυτά, οι νέες υποσχέσεις του έχουν την ίδια αξία με τις περυσινές».

Ολοκληρώνοντας σημειώνει πως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πολλαπλασιάζει τα λάθη των προηγούμενων κυβερνήσεων.