X

Κύρτσος: Αν εκλεγεί ο Κυριάκος, θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό

«Θέλουμε να γίνουμε ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα και να τραβήξουμε κόσμο από ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι», δήλωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Ant1news

Την εκτίμηση ότι εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκλεγεί πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, «θα αλλάξουν οι κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού», έκανε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος.

Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM», ο κ. Κύρτσος ανέφερε σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία:

«Νομίζω ότι αν βγει ο Μητσοτάκης, θα αλλάξουν οι κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού. Δηλαδή, πρώτον, η Νέα Δημοκρατία θα γίνει πιο τολμηρή, πιο συγκεκριμένη στις προτάσεις της, πιο αυστηρή και πιο αποτελεσματική μάλλον, αλλά και πιο εποικοδομητική στην αντιπολίτευσή της. Θα προετοιμαστεί καλύτερα για τη μελλοντική εξουσία. Δεύτερον, θα ασκήσει πίεση στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή δεν θα μπορεί να κρύβεται πίσω από γενικότητες και από αυτή την αριστερού τύπου φλυαρία. Νομίζω θα ξέρουμε πώς να τους κάνουμε να γίνουν πιο συγκεκριμένοι. Το τρίτο είναι ότι θα τραβήξουμε κόσμο και από το Ποτάμι και από το ΠΑΣΟΚ - δεν θέλουμε βέβαια να συντρίψουμε αυτά τα κόμματα, γιατί έχουν ένα ευρωπαϊκό προφίλ και μας ενδιαφέρουν, αλλά θα γίνουμε πιο πολυσυλλεκτικοί».