X

Κυριάκος Μητσοτάκης: Απόψε ηττήθηκε ο λαϊκισμός

«Από αύριο έχουμε πάρα πολλή δουλειά» συμπλήρωσε ο νέος πρόεδρος της ΝΔ.

Ant1news


«Απόψε ηττήθηκε ο λαϊκισμός. Από αύριο έχουμε πάρα πολλή δουλειά» είναι το μήνυμα που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω το «Βήματος» 

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τον οποίο και συνεχάρη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.

«Κυριάκο, συγχαρητήρια. Πέτυχες μία μεγάλη νίκη. Νίκη αρχών, νίκη των ιδεών μας, νίκη ανανέωσης. Για τη ΝΔ ξεκινάει μια καινούρια σελίδα ενότητας, όπου δεν περισσεύει κανείς. Θέλω να συγχαρώ επίσης τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για το ήθος και το διαχρονικό του αγώνα για τη ΝΔ, που είναι το σπίτι μας. 'Ολοι μαζί θα συνεχίσουμε. 'Ολοι μαζί θα νικήσουμε», αναφέρει, με ανάρτησή της στο Facebook η βουλευτής της Ν.Δ. και αδελφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη.

Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, έδωσε μέσω twitter ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μέσου, του twitter, έστειλε και ο Άδωνις Γεωργιάδης τα συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο της ΝΔ. Αναρτώντας φωτογραφίες από το γραφείο του, όπου είναι συγκεντρωμένοι συνεργάτες και φίλοι, μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Μουρούτης, έστειλε το μήνυμα: «@Kmitsotakis συγχαρητήρια φίλε».

  

«"Mπράβο σου. Ελπίζω να καταφέρεις να καταφέρεις να στρέψεις το καράβι της ΝΔ σε προοδευτικές όχθες", ‘ηταν το γραπτό μήνυμα του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη. Ήταν ο  πρώτος από την αντιπολίτευση που έσπευσε να συγχαρεί τον νικητή της εσωκομματικής αναμέτρησης στη ΝΔ. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του, επισημαίνοντας ότι«τώρα είναι η μεγάλη ώρα ο νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας να συμβάλλει στην δημιουργία μιας κυβέρνησης ευρύτερης αποδοχής αποτελούμενη από τεχνοκράτες, η οποία θα ανταποκριθεί στις ανάγκες των καιρών».

Σε ανακοίνωση από την Ένωση Κεντρώων υπογραμμίζεται πως «αν το πράξει αυτό θα δικαιώσει την προτίμηση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας προς το πρόσωπο του. Αν δεν το πράξει και ονειρευτεί επιστροφή σε παρωχημένες εποχές δικομματισμού τότε θα έχει αδικήσει τους ψηφοφόρους που σήμερα τον προτίμησαν και θα έχει κάνει το λάθος να βάλει το κόμμα πάνω από την χώρα».