X

Πλακιωτάκης: απόψε δεν υπάρχουν ηττημένοι

Κάλεσμα για ενότητα από τον απερχόμενο, υπηρεσιακό Πρόεδρο. Αύριο η παράδοση της αρχηγίας της ΝΔ στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ant1news

«Σήμερα τα μέλη, οι φίλοι και τα στελέχη της ΝΔ προσήλθαν για ακόμη μια φορά μαζικά στις κάλπες και εξέλεξαν νέο αρχηγό της ΝΔ τον Κυριάκο Μητσοτάκη», δήλωσε ο απερχόμενος, υπηρεσιακός Πρόεδρος του κόμματος, λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακήρυξη του νικητή απο τον Γιάννη Τραγάκη.

Όπως τόνισε ο Γιάννης Πλακιωτάκης για τον νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, «θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει», συμπληρώνοντας ότι «θα σταθώ αρωγός στην προσπάθεια του για ανασυγκρότηση της ΝΔ, ώστε να γίνει ξανά μια μεγάλη, εναλλακτική δύναμη για τον τόπο».

«Απόψε δεν υπάρχουν ηττημένοι, υπάρχουν μόνο νικητές και συντεταγμένα θα βαδίσουμε στο μέλλον» ήταν το μήνυμα του Γιάννη Πλακιωτάκη, το οποίο προφανώς είχε παραλήπτη τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος στην μόνη δημόσια αντίδραση του δεν επεφύλαξε ούτε μια λέξη για τον κ. Μητσοτάκη ή τον ρόλο του ιδίου στην «επόμενη ημέρα» στο κόμμα.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πλακιωτάκης, στις 12:00 της Δευτέρας θα γίνει η τελετή παράδοσης της αρχηγίας της Νέας Δημοκρατίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη.