X

Γεννηματά: Με τις απόψεις του κ. Μητσοτάκη μας χωρίζει άβυσσος

Στο εργοτάξιο του μετρό στη Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό βρέθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Β’ Περιφέρεια Πειραιά.

Ant1news

Με τις απόψεις του κ. Μητσοτάκη μας χωρίζει άβυσσος, δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία πάντως συνεχάρη για την εκλογή του τον νέο πρόεδρο της ΝΔ.

Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ακόμα  ότι «οι νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις εφαρμόζονται καθημερινά και από αυτή την κυβέρνηση με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ασφαλιστικό».

«Εμείς έχουμε υποχρέωση να δουλέψουμε για να δυναμώσουμε το δικό μας σπίτι που είναι η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία και σε αυτή την κατεύθυνση θα αναλάβω άμεσα νέες πρωτοβουλίες», είπα ακόμα η κ. Γεννηματά η οποία βρέθηκε στο εργοτάξιο του μετρό στη Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Β’ Περιφέρεια Πειραιά. 

 

Η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε την επέκταση του μετρό σημαντικό έργο, το οποίο όπως είπε «το εμπνεύστηκε, το σχεδίασε, το ξεκίνησε το ΠΑΣΟΚ. Και η επέκταση αυτή είναι μια ανάσα ζωής σε περιοχές που έχουν πραγματικά ανάγκη στον Πειραιά, στην Αγία Βαρβάρα, στον Κορυδαλλό, στη Νίκαια». 

 

Όπως είπε η κ. Γεννηματά «το έργο καθυστέρησε τους προηγούμενους μήνες, σταμάτησε, αντιμετώπισε προβλήματα με τα capitalcontrols, αλλά θα πρέπει τώρα να επισπεύσουμε τις διαδικασίες, τις εργασίες για να προλάβουμε τους χρόνους, γιατί το έργο αυτό είναι απολύτως αναγκαίο για ανθρώπους, για οικογένειες που έχουν πληγεί βάναυσα από την κρίση τα τελευταία χρόνια».