X

ΝΔ: Ανακοινώνει τους αντιπροέδρους ο Μητσοτάκης

Ποια είναι τα ονόματα που θεωρούνται φαβορί. Το κλίμα στη ΝΔ μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Οξύνεται το κλίμα πριν το αυριανό ραντεβού Τσίπρα – Μητσοτάκη.

Ant1news

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα των αντιπροέδρων στη Νέα Δημοκρατία, με τους Άδωνι Γεωργιάδη και Κωστή Χατζηδάκη να προβάλλουν ως τα φαβορί για τις θέσεις.

Ο πρώτος φαίνεται ότι θα έχει αρμοδιότητες σχετικές με τον συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου και ο δεύτερος οργανωτικές που θα σχετίζονται με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη ΝΔ υπάρχει αυτή τη στιγμή ένα κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας για τη συνέχεια και ειδικά μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που ακολούθησαν την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία του κόμματος, οι οποίες αποτυπώνουν αλλαγή του πολιτικού σκηνικού με τη ΝΔ να παίρνει κεφάλι στην πρόθεση ψήφου, μετά από πολύ καιρό.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί και το ραντεβού ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη, με το κλίμα να έχει οξυνθεί αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα και να δείχνει τις προθέσεις των δυο κομμάτων για τη συνέχεια.

Για θεσμικούς λόγους πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν το ραντεβού με τον πρωθυπουργό να γίνει μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη.

Ωστόσο, λόγω του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στο Νταβός οι κ. Μητσοτάκης και Τσίπρας θα συναντηθούν αύριο.