X

ΝΔ: Τρία 24ωρα σιωπής από το Μαξίμου για τη συνέντευξη Βαρουφάκη

"Με τη σιωπή του, το Μέγαρο Μαξίμου καθιστά τη μαρτυρία Βαρουφάκη τη μόνη αλήθεια", αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ant1news

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος με δήλωσή του σημειώνει ότι συμπληρώνονται σήμερα τρία 24ωρα σιωπής από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη συνέντευξη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη στον ΣΚΑΪ.

"Η μαρτυρία-ομολογία του κ. Βαρουφάκη μένει αναπάντητη. Έτσι, με τη συνεχιζόμενη σιωπή του, το Μέγαρο Μαξίμου την καθιστά τη μόνη αλήθεια", τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος.

Το "Plan Χ" του Γιάνη Βαρουφάκη, στο οποίο αναφέρθηκε στη συνέντευξη, έφτασε χθες στη Βουλή, με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να τηρεί σιγή ιχθύος ενώ ο Γεράσιμος Μπαλαούρος απάντησε αντ’ αυτού, υποστηρίζοντας πως έχει ειπωθεί και από τον πρωθυπουργό πως υπήρξαν εναλλακτικά πλάνα ως απάντηση στους εκβιασμούς των δανειστών, ώστε να βγει η χώρα από την κρίση.

Στην επισήμανση της Άννας Ασημακοπούλου από τη ΝΔ σε στικάκια, ο πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών είπε πως «τα στικάκια καλύτερα να τα χρησιμοποιείς για να μαγνητοφωνείς, παρά για να κρύβεις τις λίστες Λαγκάρντ».