X

Λεβέντης: Σατανική η σκέψη Τσίπρα να συνδέσει την αξιολόγηση με το προσφυγικό

Επιμένει στο ζήτημα της Οικουμενικής Κυβέρνησης ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Τι λέει για το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών. Θα κάνω τα πάντα για να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ, αναφέρει.

Ant1news

Σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο Τσίπρας θέλει να συσχετίσει την αξιολόγηση με το προσφυγικό για να κερδίσει 2-3 μήνες χρόνο. Αυτό είναι μια σατανική σκέψη που έχει κάνει ο πρωθυπουργός»

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επέμεινε στην άποψη ότι πρέπει να υπάρξει οικουμενική Κυβέρνηση ενώ τόνισε ότι στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών της Παρασκευής δεν πρέπει να συζητηθεί μόνο το προσφυγικό.

 «Αν επιμένει ο κ Τσίπρας να συζητήσουμε μόνο το προσφυγικό εγώ θα του πω "είναι σαν να είμαι απών στη συζήτηση"», είπε, σημειώνοντας πως ο πρωθυπουργός σκέφτεται σατανικά όταν επιχειρεί να συσχετίσει την αξιολόγηση με το προσφυγικό για να κερδίσει 2 με 3 μήνες χρόνο.

 «Κάθε πρωθυπουργός μέχρι να πάρει τη μεγάλη απόφαση να παραιτηθεί δυσκολεύεται. Η χώρα χρειάζεται έναν Ευρωπαίο πρωθυπουργό γιατί δεν τραβάει το άρμα με τον κ. Τσίπρα», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Την ίδια ώρα, αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε πως θα πρέπει να συμφωνήσει σε Οικουμενική και να μην κάψει το χαρτί του γιατί είναι ακόμη νέος, ενώ υποστήριξε πως αν η Νέα Δημοκρατία δεν συμφωνήσει στην Οικουμενική θα διασπαστεί.