X

Λεβέντης: Φιάσκο η συζήτηση

Δεν υπέγραψε την κοινή ανακοίνωση ο πρόεδρος της ένωσης Κεντρώων, ο οποίος χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις για το Συμβούλιο.

Ant1news

Φιάσκο χαρακτήρισε την συζήτηση στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ενώ αποκάλυψε ότι δεν υπέγραψε την κοινή ανακοίνωση που θα εκδώσει η Προεδρία της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη η Ένωση Κεντρώων ζήτησε η συζήτηση να μην κινηθεί μόνο γύρω από το προσφυγικό, αλλά μα συζητηθούν και θέματα της οικονομίας, καθώς και το ενδεχόμενο σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης.

Το θέμα όπως είπε ο κ. Λεβέντης έθεσε σε ψηφοφορίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ωστόσο, όλοι οι υπόλοιποι αρχηγοί ψήφισαν να γίνει συζήτηση μόνο για το προσφυγικό. "Μετά από αυτό δήλωσα ότι δεν θα υπογράψει η Ενωση και θεωρεί τη συζήτηση φιάσκο" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.  

Τέλος, τόνισε ότι «δεν συζητήσαμε ότι ο κ. Τσίπρας πάει μέσω του προσφυγικού να κερδίσει χρόνο και να μείνει στην εξουσία. Θα συνεχίσω στη Βουλή και θα εξηγήσω έγινε μέσα. Κατώτερο των περιστάσεων το πολιτικό σύστημα. Λυπούμαι».