X

Μητσοτάκης: Δέσμευση της ΝΔ η κατάργηση του ειδικού φόρου στο κρασί

Την Έκθεση "Οινόραμα 2016", στον χώρο του Ζαππείου επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Τι είπε με τους παραγωγούς.

Ant1news

«Οι οινοπαραγωγοί, η Ελλάδα που ξυπνάει νωρίς, Η Ελλάδα της παραγωγής, που κοιτάει στα ίσα τις ξένες αγορές, μπορεί να διακριθεί και πρέπει να την στηρίξουμε» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού περιηγήθηκε στους χώρους της Έκθεσης «Οινόραμα 2016», στον χώρο του Ζαππείου. 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι «αποτελεί δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας η κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί, που επιβλήθηκε χωρίς καμία λογική, δεν αποφέρει έσοδα, αλλά βαρύνει με υπέρμετρη γραφειοκρατία τους παραγωγούς».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς τομέα, τον οποίο ονομάτισε ως πεδίο δημιουργικής δράσης νέων ανθρώπων και τομέα δημιουργίας χιλιάδων θέσεων εργασίας. 

 

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας περιηγήθηκε στους χώρους της έκθεσης, συνομίλησε με αρκετούς οινοπαραγωγούς και άκουσε τα προβλήματα του κλάδου, αλλά και τις προοπτικές του, ιδίως μέσω της εξαγωγής εκλεκτών ελληνικών κρασιών.