X

ΠΑΣΟΚ: Προκλητικές κι επικίνδυνες οι δηλώσεις Κοντονή για τις ομοσπονδίες

Τα βέλη του εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ στον Υφυπουργό Αθλητισμού. Το μόνο που βλέπουμε να πράττει η κυβέρνηση είναι λόγια, επίδειξη ισχύος και εκφοβισμοί, αναφέρει.

Ant1news

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη δήλωση του Στ. Κοντονή για τις ομοσπονδίες.

Πιο συγκεκριμένα ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ «εκφράζει τον προβληματισμό και την αγανάκτησή του για τις προκλητικές και επικίνδυνες δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή στον Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής Μπρούνο Γκράντι, οι οποίες μειώνουν και θίγουν όλες τις ελληνικές αθλητικές ομοσπονδίες, χαρακτηρίζοντάς τις ουσιαστικά ανεπαρκείς»

Ο Στ. Κοντονής υποδεχόμενος τον Μ. Γκράντι δήλωσε ότι «θέλω να σας καλωσορίσω στην Ελλάδα και να σας πω ότι έχουμε μία πολύ καλή Ομοσπονδία Γυμναστικής εδώ. Δεν συνηθίζεται να έχουμε καλές Ομοσπονδίες στην Ελλάδα, αλλά η Ε.Γ.Ο. είναι μία πάρα πολύ καλή Ομοσπονδία και δεν είναι τυχαίο που οι αθλητές της έχουν επιτυχίες».

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ «ο ελληνικός αθλητισμός και οι αθλητικές ομοσπονδίες με την ιστορία τους και τις τόσες επιτυχίες που μας έχουν χαρίσει δεν αξίζουν τέτοιας μεταχείρισης από τον αρμόδιο Υπουργό, ο οποίος βγάζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα τις μειώνει διεθνώς καθιστώντας το ζήτημα μείζον ενόψει και των επικείμενων Ολυμπιακών Αγώνων».

Ολοκληρώνοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι «η κυβέρνηση θα πρέπει να αναλογιστεί τί ακριβώς έχει κάνει έναν χρόνο τώρα εμπράκτως για να βοηθήσει τις ομοσπονδίες και να στηρίξει τον ελληνικό αθλητισμό. Το μόνο που βλέπουμε να πράττει είναι λόγια, επίδειξη ισχύος και εκφοβισμοί» για να συμπληρώσει ότι «δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση στον ελληνικό αθλητισμό να ακολουθήσει την πτωτική πορεία που έχει πάρει η κυβέρνηση».