X

Λαφαζάνης και ΛΑΕ “πολιορκούν” το κουαρτέτο

Ο Δημήτρης Στρατούλης επιχείρησε εισβολή στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται το κουαρτέτο. Συγκεντρωμένα έξω από το κτίριο πάνω από 80 μέλη της Λαϊκής Ενότητας.

Ant1news

Την αντίδρασή τους στην  έλευση του κουρτέρου στην Αθήνα θέλησαν να εκφράσουν τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας, δίνοντας ραντεβού έξω από το ξενοδοχείο όπου βρίσκονται οι δανειστές.

Μεταξύ των 80 περίπου μελών της ΛΑΕ, που βρίσκονται στο σημείο, είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Δημήτρης Στρατούλης, ο οποίος μάλιστα επιχείρησε να μπει στο κτίριο, όπου είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Αθήνας και των θεσμών, αλλά εμποδίστηκε από τους φρουρούς.

Μάλιστα, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος είχε ραντεβού με το κουαρτέτο στις 17.30, αναγκάστηκε να μπει από την πίσω πόρτα.

Είχε προηγηθεί, μία ημέρα νωρίτερα, κατάληψη στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα. Τα μέλη της ΛΑΕ εισέβαλλαν στο κτίριο και ανάρτησαν πανό, διαμαρτυρόμενα για το προσφυγικό.

Μεταξύ των στελεχών ήταν ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Δημήτρης Στρατούλης, καθώς και ο Στάθης Λεουτσάκος.