X

Τι απαντά ο Λεβέντης στους πολιτευτές που του στέλνουν εξώδικο

Λάθος χαρακτήρισε την προεκλογική του δέσμευση για εναλλαγή των βουλευτών, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ant1news

«Δεν πρόκειται να αλλάξω τους βουλευτές», είπε ο Βασίλης Λεβέντης απαντώντας σε υποψήφιους του κόμματος που τον απειλούν με εξώδικα, μηνύσεις και αγωγές απαιτώντας να τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση για εναλλαγή βουλευτών στους έξι μήνες.

«Οι κύριοι είναι αρπακτικά, ελπίζω να ηρεμήσουν γιατί θα τεθούν εκτός κόμματος. Αν θέλουν βουλευτιλίκια χωρίς αγώνες, οι Ένωση Κεντρώων δεν προσφέρεται» είπε ο πρόεδρός της, μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

«Πράγματι είχαμε δώσει αυτήν την υπόσχεση και το είχαμε κάνει γιατί αγαπούσαμε το ίδιο όλους τους υποψηφίους» είπε και πρόσθεσε οτι δεν θα κάνει την αλλαγή των βουλευτών «γιατί οι 9 βουλευτές έχουν μάθει το κοινοβουλευτικό έργο. Αν τους κόψω τη θητεία στο 6μηνο θα έρθουν άλλοι που μέχρι να τον μάθουν θα χρειαστούν καιρό».

Χαρακτήρισε λάθος την σκέψη του και την απόφασή του που είχε ανακοινώσει προεκλογικά και τόνισε πως αν ήταν υπόσχεση προς την κοινωνία θα την τηρούσα με κάθε θυσία.

Πρόσθεσε ότι οι εννέα βουλευτές του κόμματος του είπαν ότι είναι στη διάθεσή του οι παραιτήσεις του, αν θέλει ο ίδιος να πραγματοποιήσει την αλλαγή, αλλά «βλέπω ότι είναι εις βάρος του κόμματος».