X

Εκλογές για συνέδρους και Τοπικές Οργανώσεις στη ΝΔ

Για μια σημαντική ημέρα για την παράταξη έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έθεσε ως στόχο να γίνει η ΝΔ η κυρίαρχη δύναμη στον τόπο.

Ant1news

Χωρίς προβλήματα διεξάγονται από τις 10.00 το πρωί οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη συνέδρων, ενόψει του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου της του κόμματος, από 22 έως 24 Απριλίου. Επίσης, θα εκλεγούν οι πρόεδροι και τα Διοικητικά Συμβούλια των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ψήφισε στο Πολιτιστικό Κέντρο Κηφισιάς και έκανε λόγο για μια σημαντική μέρα για τη παράταξη.

«Δεκάδες χιλιάδες μέλη του Κόμματος συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές. Εκλέγουν τα προεδρεία και τα μέλη 339 Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και τους συνέδρους, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι οι πόρτες της παράταξης είναι ανοιχτές για όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν στη μεγάλη προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας μας.

 

«Και το 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο το οποίο θα λάβει χώρα σε τρεις εβδομάδες από σήμερα, θα είναι ένα συνέδριο σταθμός στην πορεία της Νέας Δημοκρατίας. Για να γίνει ξανά η Νέα Δημοκρατία η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στον τόπο» σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.