X

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρουσίασε την “Πλεύση Ελευθερίας”

Επίθεση με το… καλησπέρα στην Κυβέρνηση. Διάλυση του ΤΑΙΠΕΔ και διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων στους στόχους του νέου κόμματος.

Ant1news

Το νέο της κόμμα “Πλεύση Ελευθερίας” παρουσίασε απόψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Χυτήριο.

«Αν ο λαός αγκαλιάσει την “Πλεύση Ελευθερίας”, δηλαδή αν εμπιστευτεί τις δυνάμεις του και συμπράξει σε αυτή τη μάχη απελευθέρωσης, που είναι πράξη ελευθερίας, πράξη πολιτικής και κοινωνικής ανυπακοής στα εκπονούμενα σχέδια υποταγής μας, τότε θα γίνουμε σαρωτικό κύμα, που θα εξαφανίσει από τον πολιτικό χάρτη και το χάρτη της πατρίδας μας, το χαλασμένο και χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα, που επιμένει να διαφεντεύει ανθρώπινες ζωές, να θυσιάζει ανθρώπινες ψυχές, να ανακυκλώνει τον εαυτό του και να υποστυλώνει το μνημονιακό καθεστώς», ανέφερε μεταξύ άλλων η πρώην Πρόεδρος της Βουλής.

Εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά της Κυβέρνησης, η κα Κωνσταντοπούλου σημείωσε: «Η σημερινή Κυβέρνηση και όλα τα πρόσωπα που τη στελεχώνουν και τη στηρίζουν απέδειξαν με τον οδυνηρότερο τρόπο ότι “τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα” που κάποιοι εκφωνούσαν μεγαλόστομα, κουνώντας επιδεικτικά σημαίες ιδεολογικής καθαρότητας και ηθικού πλεονεκτήματος, κατέρρευσαν σα χάρτινος πύργος από το έλλειμμα εαυτού, φρονήματος και έρματος μοιραίων και άβουλων κομμένων κεφαλών, που αποδέχθηκαν ως ανθρωπάκια να κυβερνούν μια υποδουλωμένη χώρα, την ώρα που ο λαός της έλεγε το πιο μεγαλειώδες “Όχι” στην υποταγή και δήλωνε παρών και έτοιμος να παλέψει για τη ζωή και το μέλλον του».

 

«Πρέπει να φύγουν», τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και συμπλήρωσε «Και μαζί τους πρέπει να φύγει όλο το σάπιο σύστημα συμφερόντων και ολιγαρχιών, που ήδη αναζητεί και προσπαθεί να στήσει την μνημονιακή διάδοχη κατάσταση, κάνοντας ασκήσεις επί χάρτου στο μέλλον μας, με σενάρια διεύρυνσης, οικουμενικής κυβέρνησης ή εναλλαγής των ίδιων πολιτικών δυνάμεων».

 

Έμβλημα του νέου κόμματος είναι ένα καράβι, με τα 6 Δ στα πανιά να συμβολίζουν:

  • Τη Δημοκρατία
  • Τη Δικαιοσύνη
  • Τη Διαφάνεια
  • Τα Δικαιώματα
  • Τη Διαγραφή του Χρέους
  • Τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών

 

Μεταξύ των παρευρισκομένων που συγκέντρωσαν τα φώτα της δημοσιότητας ήταν η Ραχήλ Μακρή και η Νάντια Βαλαβάνη, οι οποίες είχαν θερμό εναγκαλισμό με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.