X

ΝΔ: Χρειάζεται ριζική αλλαγή του Συντάγματος, όχι “μπαλώματα”

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, με αφορμή τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Ant1news

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τον τρόπο που επιλέγει να ανοίξει τη συνταγματική αναθεώρηση, εξαπέλυσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος στην καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Στη ΝΔ κατηγορούν τον Πρωθυπουργό, που απόψε κηρύσσει την έναρξη του διαλόγου ότι, καταφεύγει στην πόλωση, την ένταση και το διχασμό και τονίζουν ότι απαιτούνται ριζικές αλλαγές και αποσπασματικές ρυθμίσεις και μπαλώματα.

«Η Συνταγματική Αναθεώρηση είναι κατεξοχήν συναινετική διαδικασία.

Δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας επιχειρεί να τη μεταβάλει σε εργαλείο πόλωσης και διχασμού. Σκοπός του κ. Τσίπρα δεν είναι η Νέα Μεταπολίτευση, αλλά το πως δεν θα μείνει δια βίου στην Αντιπολίτευση», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος ενόψει μάλιστα, της αυριανής συζήτησης στη Βουλή της πρότασης της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πρώτο εξάμηνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και το 3ο μνημόνιο, καλεί την κυβέρνηση να συναινέσει, σε διαφορετική περίπτωση φοβάται την αλήθεια και επιδιώκει τη συγκάλυψη. 

«Είναι υποχρέωση του κ. Τσίπρα να συναινέσει αύριο στη σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής που ζητά η Νέα Δημοκρατία»,είπε χαρακτηριστικά.