X

Τη “συμφωνία αλήθειας” παρουσιάζει στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης

Το "παρών" στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ απόψε αναμένεται να δώσουν δύο πρώην πρωθυπουργοί. Περιοδεία στα περίπτερα της ΔΕΘ.

Ant1news

Τη "συμφωνία αλήθειας" με τους πολίτες θα παρουσιάσει απόψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία που θα κάνει προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, στις 8μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ.

Πρόκειται για τον "οδικό χάρτη" της Ν.Δ. για την έξοδο της χώρας από την κρίση και, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, αποτελείται από κοστολογημένες προτάσεις και μετρήσιμους στόχους.

Το "παρών" στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη αναμένεται να δώσουν δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς.

Σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τους πρυτάνεις των ΑΕΙ και τον πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ενώ έκανε και περιοδεία σε περίπτερα της 81ης ΔΕΘ.

 

Τον πρόεδρο της Ν.Δ. ξενάγησαν ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας και ο διευθύνων σύμβουλος Κυριάκος Ποζρικίδης.

 

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την περιοδεία από το περίπτερο του Γ΄ Σώματος Στρατού. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα περίπτερα της Ρωσίας (είναι η τιμώμενη χώρα στην 81η ΔΕΘ), της Κύπρου, του ΟΛΘ, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, της ΓΣΕΒΕΕ, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, της Ομοσπονδίας Αναπήρων, των Παιδικών Χωριών SOS.

 

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ο Πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το περίπτερο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας (Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών) στη ΔΕΘ. Εκεί υπέγραψε και έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών.

 

 

 

Η περιοδεία που κράτησε περισσότερο από μία ώρα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε και το "παρών" στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης.

 

 

Χθες ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε και με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

 

Η τριήμερη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για την 81η ΔΕΘ ολοκληρώνεται  αύριο με τη συνέντευξη Τύπου, στη 1μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης".