X

ΝΔ: ο Κικίλιας παρέλαβε τα καθήκοντα του Εκπροσώπου Τύπου από τον Κουμουτσάκο

Αμφότεροι ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο της ΝΔ και αναφέρθηκαν στα νέα τους καθήκοντα.

Ant1news

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, η παράδοση – παραλαβή των καθηκόντων του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, από τον βουλευτή Β' Αθηνών, κ. Γιώργο Κουμουτσάκο, στον βουλευτή Α' Αθηνών, κ. Βασίλη Κικίλια.

Ο κ. Κουμουτσάκος κατά τη διάρκεια της τελετής ανέφερε μεταξύ άλλων, «θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, τόσο γιατί στο ξεκίνημα της πορείας του ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μου ανέθεσε την ευθύνη της κρίσιμης θέσης του Εκπροσώπου Τύπου, όσο και γιατί μου εμπιστεύεται σήμερα τον κρίσιμο τομέα των Εξωτερικών Υποθέσεων.  

Είναι προφανές ότι αισθάνομαι βαριά την ευθύνη, καθώς συνωστίζονται στον εθνικό ορίζοντα πολύ κρίσιμα ζητήματα: το Κυπριακό, η πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων, οι σχέσεις με την Αλβανία. Και, βέβαια, όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο που, αυξάνονται η αβεβαιότητα και οι εντάσεις, όχι μόνο στη γειτονιά μας, αλλά και στην Ευρώπη και διεθνώς». 

 

 

Από την πλευρά του ο κ. Κικίλιας, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι, «είναι  Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμένα, να επιλέγομαι για Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος».

Στη συνέχεια και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που κάλυψαν το ρεπορτάζ, υπογράμμισε, «προσβλέπω σε μία, ειλικρινή, ζωντανή και πραγματική συνεργασία με εσάς. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει στον επαγγελματία της ενημέρωσης, το δημοσιογράφο, η αγωνία του ρεπορτάζ και ιδιαίτερα η αγωνία των συνθηκών, κάτω από τις οποίες ασκείτε το λειτούργημά σας αυτήν την εποχή. Θα σεβαστούμε αυτήν την αγωνία και τη διάθεση για επαγγελματική και ειλικρινή σχέση και εγώ και οι συνεργάτες μου».