X

ΠΑΣΟΚ για περικοπή ΕΚΑΣ: οι συνταξιούχοι θα στείλουν στον Τσίπρα τον… εκλογικό λογαριασμό

Για βάναυση επίθεση στους χαμηλοσυνταξιούχους κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την περικοπή του ΕΚΑΣ.

Ant1news

«Η μείωση κατά 50% του ΕΚΑΣ που θα καταβληθεί στις 22 Δεκεμβρίου σε 250.000 συνταξιούχους δεν είναι παρά προπομπός για τα επερχόμενα χαράτσια του 2017» σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση.

Για βάναυση επίθεση στους χαμηλοσυνταξιούχους κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ τονίζοντας πως «αποτέλεσμα της δήθεν διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ήταν η κατάργηση του ΕΚΑΣ για συνολικά 390.000 χαμηλοσυνταξιούχους έως το 2018». 

Ασκώντας δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα η υπεύθυνη Εργασίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου αναφέρει πως «όσο κι αν επιχείρησε ο κ. Τσίπρας να τους εξαπατήσει  με το έκτακτο βοήθημα, όσο κι αν το βάφτισε 13η σύνταξη, δεν μπορεί να κρυφτεί πια!».

«Οι συνταξιούχοι κατάλαβαν τα ψέματα και την κοροϊδία και με την πρώτη ευκαιρία θα του στείλουν τον εκλογικό λογαριασμό» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.