X

Αντιδράσεις για την διαπραγμάτευση και τις συναντήσεις Τσίπρα

Πώς σχολιάζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης την διαπραγμάτευση και τα τις συναντήσεις Τσίπρα σε Βερολίνο και Βρυξέλλες.

Ant1news

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης έπειτα από τις συναντήσεις του Πρωθυπουργού στο Βερολίνο.

«Δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας έχει ήδη συμφωνήσει και υπογράψει νέα επώδυνα μέτρα, που πλήττουν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ενημερωτικό της σημείωμα και συμπληρώνει πως «με τις παλινωδίες του επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την οικονομία και ολόκληρη την κοινωνία.»

Παράλληλα η Νέα Δημοκρατία αναφέρει πως ακόμη μία φορά αποδεικνύεται πως «καμία συνάντηση με Ευρωπαίους ηγέτες, δεν μπορεί να ισοσκελίσει τη δική του ανικανότητα και αποτυχία».

«Το παιχνίδι του «κακού» (ΔΝΤ, Γερμανία) και του «καλού» (Κομισιόν, Γαλλία), που παίζει η κυβέρνηση, στόχο έχει να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι τάχα στην ΕΕ και τους θεσμούς υπάρχουν φιλολαϊκές δυνάμεις και να κρύψει ότι όλοι-παρά τις διαφορές τους- μαζί με την κυβέρνηση, υλοποιούν κατά γράμμα την αντιλαϊκή ατζέντα του κεφαλαίου» αναφέρει το ΚΚΕ σχολιάζοντας τη διαπραγμάτευση και τις συναντήσεις του Πρωθυπουργού.