X

Γεωργιάδης: η αξιολόγηση θα κλείσει με φριχτά μέτρα για τον λαό

Σφοδρή επίθεση του Αντιπροέδρου της ΝΔ στους χειρισμούς Τσίπρα. Τι λέει για την επιστολή Τσακαλώτου. Η εκτίμηση του για την προκήρυξη εκλογών.

Ant1news

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κ. Τσίπρας θα υπογράψει, τα πάντα και θα κλείσει την αξιολόγηση με φριχτά μέτρα για τον ελληνικό λαό» επεσήμανε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FΜ» ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχολιάζοντας την στάση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι «όταν ο Σόιμπλε ζητά την κατάπτυστη επιστολή και ο κ. Τσακαλώτος τη στέλνει, τότε δίνουμε την εντύπωση ότι έχουμε παραδοθεί άνευ όρων. Από εκεί και πέρα, Σόιμπλε και Τόμσεν θα ζητούν μέτρα χωρίς όρια».

Ερωτηθείς για τις απολύσεις στο Δημόσιο και την αντιπαράθεση Κυβέρνησης-ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «η Κυβέρνηση χρησιμοποιεί την κλασική μέθοδο Γκέμπελς», διευκρινίζοντας ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και αφορά στη μονιμοποίηση χιλιάδων εργαζομένων στους Δήμους, είπε ότι δεν μπορείς να προσλαμβάνεις χιλιάδες κόσμου στο Δημόσιο, όταν έχεις κόψει συντάξεις και έχεις αυξήσει το ΦΠΑ». 

Σχετικά με το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε ότι θα γίνουν εκλογές, υπογραμμίζοντας ότι «ο Αλέξης Τσίπρας και οι βουλευτές του θέλουν να μείνουν στην εξουσία, ωστόσο, θα υπάρξει σύγκρουση ανάμεσα στη θέληση του κ. Τσίπρα και των βουλευτών του με την πραγματικότητα και συνήθως, σε αυτή τη σύγκρουση κερδίζει η πραγματικότητα»