X

Καμμένος για μήνυση κατά δημοσιογράφων: τι να κάνει ένας πατέρας για να προστατέψει το παιδί του;

Παρέμβαση στο Καλημέρα Ελλάδα έκανε ο Υπουργός Άμυνας, για το ζήτημα των δύο δημοσιογράφων που μήνυσε.

Ant1news

Παρέμβαση στο Καλημέρα Ελλάδα έκανε ο Πάνος Καμμένος, για να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με τη μήνυση που κατέθεσε κατά του Ιωάννη Κουρτάκη και του Παναγιώτη Τζένου, από τα Παραπολιτικά, για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης.

Οι δύο δημοσιόγραφοι που συνέληφθησαν χθες με τη διαδικασία του αυτοφώρου θα δικαστούν σήμερα στις 12:00 στα πλαίσια της ίδιας διαδικασίας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφέρεται, μεταξύ άλλων ότι ο Πάνος Καμμένος "υπέβαλε μήνυση κατά των Ιωάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου, για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης με αφορμή επιθέσεις στον Πάνο Καμμένο μέσω του ανήλικου παιδιού του από τον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1», για να αποσύρει κατηγορίες για την λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ".

Η απάντηση του Γιάννη Κουρτάκη

Απαντώντας στην ανάρτηση του Πάνου Καμμένου ο εκδότης των "Παραπολιτικών" δήλωσε: 

"Όταν το παρακράτος Τσίπρα - Καμμένου μπούκαρε στα γραφεία της εφημερίδας, δεν ήμουν στο γραφείο μου. Επειδή δεν έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ θα προσέλθω οικειοθελώς στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Άλλωστε στις Δημοκρατίες κερδίζει πάντα η αλήθεια. Ακόμη ένα ψέμα του Πάνου Καμμένου. Κάποια στιγμή ψέματα τελειώνουν, όπως και τα καθεστώτα πέφτουν".

Ο δικηγόρος των δύο δημοσιογράφων, Μάκης Βορίδης, από την πλευρά του, εκτίμησε ότι "δεν θεμελειώνεται το αδίκημα της εκβίασης.