X

“Αποκαλυπτήρια” για την πολιτική κίνηση Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Φλωρίδη

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη. Ο χαρακτήρας και ο στόχος της νέας πρωτοβουλίας.

Ant1news

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στα αποκαλυπτήρια της νέας πολιτικής κίνησης της Άννας Διαμαντοπούλου, του Γιάννη Ραγκούση και του Γιώργου Φλωρίδη στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα "Αιμίλιος Ριάδης" της ΔΕΘ.

Οι Γιάννης Ραγκούσης, Άννα Διαμαντοπούλου και Γιώργος Φλωρίδης αναφέρθηκαν στον χαρακτήρα και τους στόχους της νέας πρωτοβουλίας τους για τη δημιουργία ενός ενωμένου, μεγάλου προοδευτικού κινήματος.

Το πολιτικό μήνυμα της νέας κίνησης είναι πως για να είναι γνήσια η προοδευτική παράταξη πρέπει να απευθύνεται κυρίως στην παραγωγή και τους νέους εργαζομένους, καθώς αυτοί οι πυλώνες, μεταξύ άλλων, στηρίζουν και το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας.

Η κ. Διαμαντόπουλου, κατά την ομιλία της, επεσήμανε ότι το προοδευτικό στίγμα για τη χώρα αποτυπώνεται σε τέσσερις στόχους: Την ανακούφιση των αδύναμων, την ανάκαμψη της οικονομίας, την ανόρθωση θεσμών και δομών και την εθνική και προσωπική αυτοπεποίθηση.

 

Τόσο η Άννα Διαμαντοπούλου όσο και οι κ.κ Ραγκούσης και Φλωρίδης επέμειναν ότι η πορεία προς τον νέο ενιαίο πολιτικό φορέα θα πρέπει να έχει συγκεκριμένο οδικό χάρτη, με σαφές χρονοδιάγραμμα.

 

 

«Παρών» στην εκδήλωση και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος είπε ότι είναι υπερήφανος που η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε δήλωση του κατά την ομιλία του, καθώς είπε πως "ντρέπεται που είναι Έλληνας".