X

ΣΥΡΙΖΑ: λογικός ο πανικός της ΝΔ

Σε σκληρό ύφος η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για την Εξεταστική της Βουλής για τη δανειοδότηση κομμάτων και ΜΜΕ.

Ant1news

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση απάντησε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στην ανακοίνωση της ΝΔ, για την Εξεταστική της Βουλής για την δανειοδότηση κομμάτων και ΜΜΕ.

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι είναι «λογικός ο πανικός της Ν.Δ. μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής. Οι πολιτικές της ευθύνες για τη συγκρότηση του αμαρτωλού τριγώνου της διαπλοκής αποκαλύφθηκαν. Είναι εκείνοι που ευθύνονται για τα δάνεια 401 εκατομμυρίων ευρώ σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ από τις διαδοχικές κυβερνήσεις του δικομματισμού και για τη δανειοδότηση των ΜΜΕ με “αέρα”».

Στη συνέχεια επιτίθεται στους οικονομικούς υπευθύνους της ΝΔ και του  ΠΑΣΟΚ, αλλά και προσωπικά στον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφορικά με την εφημερίδα «Κήρυξ».

Η ανακοίνωση ολοκληρώνεται τονίζοντας ότι, «σε κάθε περίπτωση, η έρευνα θα συνεχιστεί στο επίπεδο της ελληνικής δικαιοσύνης. Πραγματικά ελπίζουμε ότι οι εισαγγελείς και οι ανακριτές που θα αναλάβουν τις υποθέσεις δεν θα διαπιστώσουν εμπλοκή και πρώην υπουργών, διότι τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο για τη Ν.Δ. Η αυλαία έπεσε για την εξεταστική επιτροπή, όχι για τη δικαιοσύνη».