X

“Αδειάζει” τον Θεοχαρόπουλο η Γεννηματά

"Ναι" σε κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με άλλον πρωθυπουργό αλλά... μετά τις εκλογές, λέει η Φώφη Γεννηματά μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις Θεοχαρόπουλου.

Ant1news

Υπέρ μιας κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης με άλλον πρωθυπουργό και πρόσωπα κοινής αποδοχής, αλλά μετά τις εκλογές, αφού οι σημερινοί συσχετισμοί δεν το επιτρέπουν, τάχθηκε στη Βουλή η Φώφη Γεννηματά  μετά τις δηλώσεις Θεοχαρόπουλου που άναψαν «φωτιές» στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Ισορροπώντας μεταξύ των διαφορετικών απόψεως εντός του κόμματος η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κλείνοντας την ομιλία της είπε πως «η λύση δεν είναι στην παλιννόστηση της δεξιάς, ούτε στις απαιτήσεις Σόιμπλε. Τα δύο δήθεν μεγάλα κόμματα δεν μπορούν να ξεπεράσουν ψυχώσεις τους και την ακόρεστη δίψα τους για εξουσία».

«Απαιτείται εθνική συνεννόηση εξόδου από την κρίση, μια κοινή προσπάθεια όλων σε ένα σχέδιο που θα το πω σχέδιο «Ελλάδα». Αυτό θα το υπηρετήσει μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με άλλο πρωθυπουργό και πρόσωπα κοινής αποδοχής, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ δεν το θέλουν και οι συσχετισμοί δεν το επιτρέπουν. Θα γίνει μετά τις εκλογές και αυτό θα το επιβάλλει η Δημοκρατική Συμπαράταξη», είπε η Φώφη Γεννηματά.