X

Ξαφνική συνάντηση Σαμαρά – Μητσοτάκη στην Βουλή

Τι δήλωσε ο πρώην Πρωθυπουργός για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης. Τι αποκάλυψε για την συνάντηση του με τον Πρόεδρο της ΝΔ.

Ant1news

Ελάχιστα λεπτά πριν απο την συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πιέρ Μοσκοβισί, απο το γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, βγήκε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς

Η συνάντηση των δύο ανδρών διήρκεσε γύρω στα 20 λεπτά.

Αμέσως μετά ο Αντώνης Σαμαράς κοντοστάθηκε για να συνομιλήσει με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γραφείο του Προέδρου της ΝΔ.

«Βλέπω πολύ συχνά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απλά έτυχε να με δείτε εσείς σήμερα», είπε ο κ. Σαμαράς, ερωτηθείς για την ξαφνική συνάντηση, στην  οποία, όπως τους είπε, έγινε αποτίμηση του ταξιδιού του κ. Μητσοτάκη στη Γερμανία, όπου είδε κατ΄ ιδίαν, μεταξύ άλλων, την Άγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο πρώην Πρωθυπουργός σχολίασε και την πορεία της διαπραγμάτευσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «κάθε μέρα που περνάει ο λογαριασμός ανεβαίνει».

Όταν ρωτήθηκε, εάν φοβάται επανάληψη του σκηνικού του καλοκαιριού του 2015, αποκρίθηκε «δεν μου αρέσει να δραματοποιώ καταστάσεις, σας λέω μόνο ότι κάθε μέρα που περνάει ο λογαριασμός ανεβαίνει».