X

Τα συγχαρητήρια των πολιτικών στον “χρυσό” Πετρούνια

Ο άρχοντας των κρίκων ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης για τρίτη σερί χρονιά και συγκέντρωσε και πάλι τα θετικά σχόλια της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας κι όχι μόνο...

Ant1news

Η συλλογή «χρυσού» συνεχίζεται για τον Λευτέρη Πετρούνια στην Ενόργανη Γυμναστική, αυτή τη φορά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, στο Κλουζ της Ρουμανίας.

Ο "άρχοντας των κρίκων" ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης για τρίτη σερί χρονιά και συγκέντρωσε και πάλι τα θετικά σχόλια της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, αλλά και όλων των Ελλήνων.

Άλλωστε, ο Λευτέρης Πετρούνιας παραμένει αήττητος για έναν χρόνο, ενώ έγινε ο μόλις δεύτερος σπεσιαλίστας των κρίκων, που αναδεικνύεται πρωταθλητής Ευρώπης αμέσως μετά από έναν Ολυμπιακό θρίαμβο, χωρίς να κάνει διάλειμμα από τις επιτυχίες...

Εμβληματικό παράδειγμα για τη νέα γενιά του τόπου μας, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος τον Λευτέρη Πετρούνια, στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του για την κατάκτηση, από τον Έλληνα Ολυμπιονίκη της γυμναστικής, του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει: «Η νέα τεράστια επιτυχία σας, σας κατατάσσει πλέον στην κορυφή του παγκόσμιου αθλητισμού και σε συνδυασμό με το πάντοτε υποδειγματικό ήθος σας, σας καθιστά εμβληματικό παράδειγμα για την νέα γενιά του Τόπου μας, και όχι μόνο.  Θερμά συγχαρητήρια».

"O Λ. Πετρούνιας συνεχίζει αήττητος την εντυπωσιακή του πορεία. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού & για τα ρεκόρ που καταγράφει!". Αυτό αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

 

Από πλευράς του ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, επίσης μέσω Twitter, σχολίασε: «Ακόμη ένα χρυσό ο ασταμάτητος Λ.Πετρούνιας στους κρίκους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μπράβο Λευτέρη. Μας έκανες υπερήφανους ξανά».

 

«Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ενόργανης γυμναστικής και κορυφαίο γυμναστή του πλανήτη στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια» έδωσε και το ΠΑΣΟΚ.

 

Ο Τομέας Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Ποταμιού σε ανακοίνωσή του τόνισε: «Στον αθλητισμό το να κατακτήσεις την κορυφή είναι επιτυχία. Το να διατηρηθείς όμως στην κορυφή είναι μεγαλείο. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Λευτέρη Πετρούνια για το μεγαλείο του 3ου συνεχόμενου χρυσού μεταλλίου του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που μας κάνει περήφανους, όχι μόνο για τις νίκες που πετυχαίνει, αλλά για την πιστοποίηση της μεγάλης αξίας του κάθε φορά. Συγχαρητήρια επίσης στον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη για την 6η θέση και την παρουσία του στον τελικό που δείχνει ότι η ελληνική γυμναστική δεν έχει μόνο παρόν, αλλά και μέλλον».