X

ΑΝΕΛ: Η οριστική ρύθμιση του χρέους μήνυμα της φετινής Πρωτομαγιάς

Το χαρακτηρίζουν ζήτημα κομβικής και αναγκαίας προϋπόθεσης για την προσέλκυση ζωτικών επενδύσεων, τη μείωση της ανεργίας και την επαναφορά στην ανάπτυξη.

Ant1news

Ο αγώνας για την οριστική ρύθμιση του χρέους αποτελεί το μήνυμα του φετινού εορτασμού της Πρωτομαγιάς, τονίζουν σε ανακοίνωσή τους για τη σημερινή επέτειο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Μάλιστα, το χαρακτηρίζουν ζήτημα που αποτελεί κομβική και αναγκαία προϋπόθεση για την προσέλκυση ζωτικών επενδύσεων, τη μείωση της ανεργίας και την επαναφορά στην ανάπτυξη.

«Η Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης και τιμής για τους αγώνες των εργαζομένων που είχαν στόχο την κατάκτηση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους και την υπεράσπιση της κοινωνικής δικαιοσύνης, όπως αρμόζει σε μια ανεπτυγμένη και δημοκρατική κοινωνία» τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση των ΑΝΕΛ.

«Ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς συμπίπτει εφέτος με την κορύφωση των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές για την έξοδο από την ύφεση και την επιτροπεία και την ταχύτερη επιστροφή στην ανάπτυξη, παράλληλα με την προστασία των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με γνώμονα το πρόγραμμά μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με στόχο την επιστροφή στην ανάπτυξη και την οικονομική σταθερότητα και για τη δραστική αντιμετώπιση της ανεργίας. Τώρα που η Ελλάδα δίνει την πιο κρίσιμη μάχη για να σταθεί στα πόδια της και να βγει από την κρίση, αυτό είναι το χρέος μας. Αυτή είναι η πιο κρίσιμη, η πιο πιεστική πρόκληση που έχουμε όλοι μπροστά μας» καταλήγει η ανακοίνωση.