X

Σκουρλέτης και ΝΔ μαλώνουν για το... Αιγάλεω και το “τσιλίκι”

"Πόλεμος" ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών και της ΝΔ με αφορμή τους χαρακτηρισμούς του κ. Σκουρλέτη για τον Κ. Μητσοτάκη.

Ant1news

Σφοδρή κόντρα μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών και της Νέας Δημοκρατίας ξέσπασε με αφορμή τους χαρακτηρισμούς του Πάνου Σκουρλέτη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από την Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, κ. Σκουρλέτης αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ είπε ότι «χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα ημιμάθειας», ενώ αναρωτήθηκε αν πρόκειται για ένα «χυδαίο λαϊκιστή».

Άμεση ήταν η απάντηση της ΝΔ η οποία σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι «ο κ. Πάνος Σκουρλέτης είπε για τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι “χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα ημιμάθειας" και αναρωτήθηκε αν πρόκειται για “χυδαίο λαϊκιστή”. Το επόμενο που περιμένουμε από τον κ. Σκουρλέτη είναι να μας πει ότι έχει ζήσει 5 χρόνια στο Αιγάλεω...».

Ωστόσο, η κόντρα συνεχίστηκε και σήμερα με τον υπουργό Εσωτερικών να απαντά στη ΝΔ. «Θυμάμαι τον κ. Μητσοτάκη με κοντά παντελονάκια στις ρούγες της Πετρούπολης και του Αιγάλεω να παίζει "τσιλίκι" και να τον φωνάζει η μητέρα του να έρθει για φαΐ. Τι να σας πω τώρα... Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά.

Ή θα κάνουμε πολιτικό διάλογο και ο καθένας θα αξιολογηθεί από τον κόσμο με βάση τις ευθύνες του, τις πολιτικές του, ή αλλιώς θα αρχίσουμε να καταφεύγουμε σε ευφυολογήματα», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πάνος Σκουρλέτης από την Κέρκυρα.