X

Γεωργιάδης: τελικά ο Καμμένος, ο Τόσκας ή ο Κουρουμπλής κοροϊδεύουν τους ένστολους;

Ποιος ευθύνεται για τη μη πληρωμή των αναδρομικών στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ερωτά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ant1news


«Ποιος κοροϊδεύει τελικά τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων» ερωτούν ο αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ,  Άδωνις Γεωργιάδης και αναπληρωτής Τομεάρχης Άμυνας,  Αναστάσιος Δημοσχάκης. 

Αφορμή για την ερώτηση, όπως επισημαίνουν, η δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου ότι: “Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κάθε χρόνο, τα χρήματα αυτά τα εξασφαλίζει και τα βάζει στο λογαριασμό, στον κωδικό που πρέπει να δοθούν, αλλά δυστυχώς το μισθολόγιο των στρατιωτικών συνδέεται με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, όπου εκεί δεν έχουν βρεθεί τα χρήματα αυτά για να δοθούν”.   

«Επειδή δεν πιστεύουμε ότι ο κ. Kαμμένος είπε ανερυθρίαστα ψέματα για ένα τόσο σοβαρό θέμα», προσθέτουν, «παρακαλούμε να μας υποδείξει σε ποιον κωδικό του προϋπολογισμού αναφέρεται ώστε να ελέγξουμε την αλήθεια των λεγομένων του».   

Επίσης, ερωτούν «τους κ. Τόσκα και Κουρουμπλή, ως αρμοδίους Υπουργούς των Σωμάτων Ασφαλείας, αν συμφωνούν ότι ευθύνονται οι ίδιοι που οι ένστολοι δεν πληρώνονται τα αναδρομικά όπως δήλωσε ο κ. Καμμένος».