X

“Πυρά” της αντιπολίτευσης στον Τσίπρα

Σφοδρή επίθεση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης στον πρωθυπουργό για την ομιλία του στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Ant1news

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης με αφορμή την ομιλία του στο Υπουργικό Συμβούλιο, όπου μίλησε για το αποτέλεσμα στο Eurogroup, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αυτή η συμφωνία ικανοποιεί τους πολιτικούς στόχους που είχε θέσει η κυβέρνηση. 

«Ο κ. Τσίπρας μίλησε σήμερα στο μοναδικό ακροατήριο που έχει απομείνει να τον χειροκροτεί: στους Υπουργούς του. Είναι προφανές ότι η απόστασή του από τους πολίτες, τα προβλήματά τους και την ελληνική πραγματικότητα διαρκώς μεγαλώνει. Μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη με τις ιδεοληψίες του χθες δεν μπορούν να υπάρξουν», ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Βασίλη Κικίλια.

 "Από την ομιλία του Πρωθυπουργού, στο υπουργικό συμβούλιο, επιβεβαιώνεται ότι ο κ. Τσίπρας έχει αλλεργία στην αλήθεια και στην κριτική", έγραψε στα social media o εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

 

Από την πλευρά του το Ποτάμι, σε ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων πως «αφού τελείωσαν τα αντιμνημονιακά παραμύθια και οι ιστορίες περί ηρωικής διαπραγμάτευσης, ο κ.Τσίπρας ανακάλυψε τώρα ότι το μεγάλο στοίχημα της χώρας είναι αυτό που φωνάζει το Ποτάμι εδώ και καιρό: η ανάπτυξη» και προσθέτει: ««Στο τέλος μιλούν τα έργα και όχι τα λόγια», είπε ο κ.Τσίπρας. Προφανώς του διαφεύγει ότι οι πολίτες μπορούν να συγκρίνουν τα παχιά λόγια του με τις καταστροφικές πράξεις του».