X

Γεννηματά: χρειαζόμαστε εκλογές και εθνική συνεννόηση

Επίθεση και σκληρή κριτική στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και έκανε λόγο για "αποτυχία σε όλα και ήττα 0-5"...

Ant1news

Για πλήρη αποτυχία της σημερινής κυβέρνησης σε όλους τους στόχους που είχε θέσει, έκανε λόγο η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της στη Βουλή, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση ότι καταφεύγει σε αθλιότητες και σκευωρίες και «ωμή χρήση της Δικαιοσύνης» για να χτυπήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους.

«Δεν βάλατε γραβάτα αλλά σας έβαλαν το φέσι» είπε χαρακτηριστικά η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόσθεσε: «Αποτυχία σε όλα και ήττα 0-5… Η κυβέρνηση τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα, συμφώνησε σε ότι ακριβώς ήθελε ο Σόιμπλε και εκφράζει τους πιο ακραίους συντηρητικούς κύκλους στην Ευρώπη».

Η κα Γεννηματά επανέλαβε ότι η λύση περνά μέσα από εκλογές και ότι χρειάζεται εθνική συνεννόηση με ισχυρή κυβέρνησης ευρείας λαϊκής στήριξης που να ενισχύσει την αξιοπιστία της χώρας.

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά της στην υπόθεση Καμμένου, λέγοντας: «Η υπόθεση αυτή θα σας κατατρέχει και εσάς στο ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό που δεν μπορεί να κρατήσει αποστάσεις. Τίποτα δεν θα σας σώσει ούτε εσάς ούτε τα πειθήνια όργανα της δεξιάς που διασύρουν και κινούν τα νήματα στην Δικαιοσύνη».